Wil je meer weten over fotografie over bijvoorbeeld long exposure, nachtfotografie of foodfotografie voor bloggers of gewoon je creativiteit en inspiratie een boost geven ? Dan is deze plek en workshop Creatieve Fotografie 1 week in de Morvan in Frankrijk op Préau echt iets voor jou.

Workshop fotografie (basiscursus) in NL of verbeter je skills met een portretfoto workshop in Frankrijk op het prachtige L'Huy Preau in de Morvan


- Poseren
- Licht zoeken
- Compositie vinden…


…en vele andere basisaspecten die bij een goede foto of een goed portret komen kijken. En dat allemaal op deze prachtige inspirerende locatie.
Proef er even van in dit filmpje….
Workshop ’Meet and See Photography’
in de Morvan in Frankrijk, op Preau.

Na een aantal jaren als docent fotografie in Andalusia gewerkt te hebben was het tijd voor iets nieuws. "Verandering van spijs doet eten" dus… een nieuwe uitdaging voor mij maar dan in de mooie Morvan in Frankrijk . Op een zeer prachtig en creatief landgoed in L'Huy Preau. Er is een groot aanbod aan workshops daar zoals je op de website van Preau kunt zien.

27 juli t/m 3 aug 2019

Op Preau de workshop Meet&See Photography

Wil je beter leren fotograferen, beter leren kijken en wellicht ook nog ontdekken op welk gebied van de fotografie jouw passie ligt of waar je je in wilt gaan specialiseren? Blog fotografie, Food fotografie of misschien wel portret of landschap?
Dan is deze workshop echt iets voor jou!

L'Huy Préau is een ideale plek voor je creatieve vakantie in Frankrijk. Er is een hele gevarieerde agenda van gemiddeld 50 workshops per seizoen, met in de zomer 5 à 6 cursussen naast elkaar in dezelfde week.
Fotografie is er een van en deze workshop van een week lang geef ik als docent Fotografie maakt het plannen van een inspirerende en creatieve vakantie op Préau erg makkelijk.
Voor alle creatieve workshops geldt dat je goed verzorgd wordt, zowel tijdens de workshop als daarbuiten. Je verblijft op een prachtig landgoed in de Morvan. Préau is een mix van een Engelse cottage en een Frans landhuis met oosterse elementen. Voor de slaap accomodaties zijn er diverse mogelijkheden Kijk snel op de website www.preau.nl

Bij deze workshop is wel enige Enige basiskennis vereist en daarmee bedoel ik , je moet weten hoe je camera werkt. Je hoeft nog niet helemaal manueel te kunnen fotograferen maar wel weten hoe je spiegelreflex of systeem camera werkt en dat zaken als Diafragma, Sluitertijd, ISO niet helemaal abracadabra voor je zijn.

Fotografie is spelen met licht, licht begrijpen maar vooral beter kijken.
De eerste dag zullen we een 'opfriscursus' hebben over deze zaken. Daarna zullen we per dag verschillende disciplines in de fotografie gaan ‘proeven’ zoals portret en food fotografie.
Eenvoudige fotobewerkingen met Adobe Lightroom en /of Adobe PhotoshopNaast de workshop fotografie zijn er ook o.a workshops beeldhouwen, schilderen, schrijven of zang, Yoga&Meditatie. Allen geschikt voor beginners, gevorderden of zelfs kinderen. Kijk snel op de website www.preau.nl
Stacks Image 14
Bezoek de website www.preau.nl voor meer informatie en beschikbare data. Over andere workshops kun je daar ook alles vinden of neem contact op met Loekie of Emiel Ebbing:

Loeky Ekkel:    0573-221199
Emiel Ebbing:  +33 (0) 3 86 85 29 60
Adres landgoed in Frankrijk:

(8 km van Chateau Chinon)
l' Huy Préau
58120 Chatin
France

Préau!
Ruimte voor inspiratie

Waar zit ik?

Studio Ariane Kok | Het Beeldconsulaat

Bleiswijk, The Netherlands

Dorpsstraat 47 | 2665 BH Bleiswijk
mail: foto@studioarianekok.nl
KvK: 27290151
BINNENKORT VOLGEN NIEUWE DATA
WORKSHOP BASISCURSUS FOTOGRAFIE

De basis cursus creatieve fotografie voor beginners. Leer je (nieuwe) camera beter kennen en kom van die automaat af!
Lees hier meer…

Bel met Ariane

M. +31 (0) 6 3853 5164
My other websites:
www.picturemy.wedding
www.arianekok.nl

Ja, ik wil de nieuwsbrief ook ontvangen