We travel because we need to

“…because distance and difference are the secret tonics of creativity. When we get home, home is still the same. But something in our mind has been changed, and that changes everything.” – Jonah Lehrer, - .


Amazing client testimonials & experiences | lieve woorden & ervaringen"Gezelligheid en kunde!"

"Als je op zoek bent naar een fotograaf die niet alleen je dag mooi vastlegt, maar hier ook iets kunstzinnigs en creatiefs aan toevoegt, kies dan vooral voor Ariane!  
Wij hebben genoten van onze fotoshoot en de rest van onze bruiloft hebben wij Ariane niet echt gezien. Zij ons wel bleek later toen we de mooie app ontvingen
🙂. We zijn superblij met ons mooie trouwboek waarin we de hele dag opnieuw kunnen beleven. Complimenten voor de fotograaf stroomden binnen bij het laten zien van ons boek. 
Ariane nogmaals bedankt voor je gezelligheid en kunde! Liefs Vincent, Anke en natuurlijk je 2 nieuwe fans Noa en Evi.

Liefs Vincent, Anke en natuurlijk je 2 nieuwe fans Noa en Evi.
Stacks Image 323

"Professioneel en met humor!"

"Ariane ontmoet ik als zeer professioneel met genoeg humor, relativering en heerlijke ideeën. Foto's voor mijn yogastudio zijn echt bijzonder en persoonlijk, zoals ik ze wil zien. Ze volgt goed wat je echt wil en dat is mooi om te zien. Ik blijf haar inhuren voor van alles!!

Frances Vandyke | Yogastudio Being Yoga
Stacks Image 111

"Ariane is echt een tovenares!"

"Onze trouwdag zou een zonnige dag worden maar het regende zo erg. Je wilt er geen rekening mee houden maar toch… Voor Ariane was dat echt totaal geen probleem, de toverde ons op het doek in de regen , gewoon van een betonnen tunnel wist zij iets gaafs te maken en met de regen te spelen, de liefde spatte er vanaf , letterlijk en figuurlijk want we mochten gewoon onszelf zijn en niet te poseren maar!. We zijn echt dankbaar voor zulke gave foto's! Wat een creativiteit Dankjewel!! ”

Liefs van Mieke & Marco
Stacks Image 23

"Ariane Kok, van Picture My Wedding is echt een slot in de roos geweest!"

"We hebben voor ons huwelijk veel tijd gestoken in het zoeken naar een fotograaf die bij ons past, en dat was het waard!!!! Een trouwdag is mega speciaal en ook duur. Iedereen is bij elkaar en ziet er opperbest uit. Dat wil en moet je echt (goed) vastleggen. De dag vliegt voorbij en je krijgt als bruidspaar maar de helft mee van alles om je heen. Een mooi fotoboek is dan heel fijn om lang te kunnen nagenieten.

Ariane regisseerde ons goed wanneer er behoefte aan was, maar meestal hebben we niks van haar aanwezigheid gemerkt. We waren heel verbaast toen we een paar dagen later al de eerste reeks foto’s zagen. Tranen in onze ogen!!! Waren wij dat? Die twee die zo idioot hadden staan stuntelen. Echt super super super gave foto’s. Mega blij mee. Net als het uiteindelijke echt prachtige grote fotoboek en de kleine kopieën voor de ouders.
Wat ons betreft is Ariane nu onze “vaste” fotografe voor belangrijke momenten. Fijn mens, prachtige foto’s, zouden we echt iedereen aanraden.
Ariane super giga bedankt!! We genieten er nog dagelijks van! 
En we gaan uiteraard de prijswinnende foto (en nog wat foto’s) lekker uitvergroten en thuis ophangen. Top!!!”


Liefs, John, Marloes & de kids
Stacks Image 13

"Ik wilde even zeggen… wow"

"Ik wilde even zeggen…wow.. jij bent echt de eerste die mij mooi op een foto heeft gezet waar , ik ben echt superblij met het resultaat
Nogmaals superbedankt en ik beveel je nu al overal aan”

groet, Maarten
Stacks Image 121

"Zeer relaxed.. "

"Was top en gezellig en zeer relaxed. Ik kan iedereen een buitenshoot met Ariane aanraden!!”


groet, Litty
Stacks Image 131

Waar zit ik?

Studio Ariane Kok | Het Beeldconsulaat

Bleiswijk, The Netherlands

Dorpsstraat 47 | 2665 BH Bleiswijk
mail: foto@studioarianekok.nl
KvK: 27290151
BINNENKORT VOLGEN NIEUWE DATA
WORKSHOP BASISCURSUS FOTOGRAFIE

De basis cursus creatieve fotografie voor beginners. Leer je (nieuwe) camera beter kennen en kom van die automaat af!
Lees hier meer…

Bel met Ariane

M. +31 (0) 6 3853 5164
My other websites:
www.picturemy.wedding
www.arianekok.nl